När det blir stopp i avlopp i Kungsbacka

av | 20 Mars, 2022

Att drabbas av stopp i avlopp i Kungsbacka är inte det roligaste! Som tur är så kan du få hjälp med stopp i avlopp i Kungsbacka och det via Göteborgs Spolservice AB. Hos detta företag kan du få hjälp med dessa tjänster:

  • Filmning och rörinspektion
  • Villastopp
  • Villaspolning

Även företag kan vända få hjälp och det med akutspolning, filmning, oljeavskiljare, provtagning av vatten, besiktning av oljeavskiljare, rörinspektion och underhållsspolning.

Vad kan du göra om du får stopp i ditt avlopp i Kungsbacka?

Om du har drabbats av stopp i avlopp i Kungsbacka, så kan du testa att själv åtgärda det. Det finns en del knep och metoder du kan ta till. Det du kan börja med om det är stopp i köksvasken eller i handfatet är att spola hett vatten för att se om det hjälper. Om inte, så använd dig av en sugpropp. Om dessa två saker inte löser det hela, så testa att öppna upp vattenlåset under. Där finns det ofta mycket smuts, rensa bort det! Använd dig inte av så kallade propplösare, de kan orsaka frätskador samt att de kan ge upphov till nya proppar!

Få professionell hjälp med stoppet i avloppet

Om du inte vill testa att göra något åt ditt stopp i avloppet, eller om det tips vi gav dig inte funkade, så kan du så klart ringa in proffs. Du kan vända dig till Göteborgs Spolservice AB. De kan då komma till dig och lösa dina problem med ditt avloppsstopp!