Våra lokaler

Röda salen

Från början är detta Idala Gårds gamla loft, alltså ladugårdens höskulle, som har byggts om. En rymlig lokal på andra våningen med fransk balkong och härlig utsikt över Söderslätts kulturlandskap, samt vår egen lilla vingård. Ni kan konferera upp till 40 personer i lokalen. Rummet är utrustat med LCD projektor, whiteboard, bädderblock och en egen soffgrupp.

Gula Salen

I den gamla inkörsporten till gården som byggts om till garage, som i sin tur omvandlades till festsal, ligger idag en vacker, varmt ockrafärgad sal. Möblerna är original från den ”gamla tiden” och här finns även en fungerade, men något ostämd Malmsjöflygel. Här sitter ni mellan 12-20 personer. Rummet är utrustat med LCD projektor.

Ida Salen

I undantaget, det vill säga den byggnad dit de äldre på gården flyttade när en ny generation tog vid, ligger vår minsta konferenslokal. Detta rum inspirerar och skapar harmoni och är många av våra återkommande konferensgästers favorit. Här kan ni sitta upp till 12 personer och rummet kan utrustas med LCD projektor. Perfekt för styrelsesittning.

Teknisk utrustning

Trådlöst bredband. LCD projektor finns i röda och gula salen. OH, TV, video och DVD lånar vi gärna ut. Samliga lokalerna är utrustade med blädderblock, whiteboard, vatten, frukt och godis.

Lokalhyra - konferens

Antal personer Pris
1-5 personer 500 :-
6-10 personer 800 :-
11-21 personer 1600 :-
21-40 personer 3000 :-