Vilda November

Även denna månad serverar vi vår uppskattade 4-rätters meny men med tonvikt på vilt. Varje vecka väljs ett nytt vilt ut som kommer att få samsas med övriga råvaror för säsongen.

Köket planerar: 

Vecka 44 - Rådjur 

Vecka 45 - Vildsvin (Under helgen serveras Mårten Gås) 

Vecka 46 - Vildand 

Vecka 47 - Kronhjort

Meny Kronhjort

Tartar - Karl Johan svamp - äggula - endiv

Havskräfta ravioli - morot

Filé - vita bönor - bacon

Pumpa - päron - kola

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

CHEF'S MENU PRIS
4 rätter 550kr per person
Vinmeny 4 glas 395 kr per person
Lägg till våra ostar 75 kr per person

 

Tidigare "Vilda November" menyer:

Meny Vildand

Terrine på vildand - svamp -purjolök

Pilgrimsmussla - blomkål - brynt smör

Vildandsbröst - mandelpotatis - grönkål

Mandelkaka - vaniljglass - äpple

Meny Vildsvin

Konfiterade kinder - anchovis - kålrabbi - krutonger

Rökt hälleflundra - svamp - saffran - brysselkål

Ryggfilé - vita bönor - bacon - svartkål - lök

Lingon posset - lingon - mörbakelse

Meny Rådjur

Rådjur carpaccio - Karl Johan svamp - gröna tomater - grov senap - vinterblad

Knivmusslor - blomkål - citronskum - rågsmulor

Rådjur ytterfilé - svartrot - rotselleri - endiver - portvin - enbär

Mocha glass - mandel - satsuma