Bröllopsfesten

Vi arrangerar bröllop för upp till 65 personer i vår krog/festsal på Idala Gård. Gårdshotellet har 12 rum varav 1 enkelrum samt ett familjerum med 4 bäddar, alla rum är utrustade med dusch/WC. Andra övernattningsmöjligheter finns i och runt om Trelleborg. Idala Gård är otroligt charmigt och fantastiskt vackert både sommar som vinter. Möjligheten att viga sig på Gården eller i Parken finns. På sommaren prunkar innergården av vackra stockrosor, lavendel och rosor. Älskar ni havet finns härliga stränder längs Söderslätts kust. Bara någon kilometer härifrån ligger vackra Gislöv kyrka, en av Sveriges äldsta, byggd på 1100-talet. Ett annat alternativ i närheten är lilla Dalköpinge kyrka, vackert belägen på en kulle med utsikt över slätten. Vi kan varmt rekommendera dessa vackra pärlor i vår omedelbara närhet.

Ni kan abonnera hela gården för er bröllopsfest. Vi erbjuder stora festlokalen som är vår krog och ”gula” salen som är ypperlig för exempelvis dans eller att bara umgås i. Naturligtvis har ni också tillgång till den underbara kringbyggda innergården.

Eftersom vi vill att er stora dag ska bli så fantastisk och minnesrik som möjligt vill vi utgå från era önskemål när vi planerar arrangemanget och vill därför gärna träffa er personligen innan detaljerad offert lämnas. Priset på bröllopet är helt beroende på vilka råvaror och drycker ni väljer – om du vill bjuda på trerätters middag eller buffé och vickning.